Opinie klientów:

Sprzedawane przez: Matras Księgarnie

Zobacz powiązane produkty po:

Opis

Miód ze względu na wysoką zawartość składników odżywczych jest niezwykle cenną substancją. Dlatego właśnie często przy stanach wyczerpania czy choroby w pierwszym rzędzie sięgamy po produkty pszczelego pochodzenia. Dlaczego więc nie spożywać ich profilaktycznie?
Już ojciec medycyny, Hipokrates, poznał się na cudownych właściwościach miodu ? jego składniki pomagają obniżać ciśnienie, usprawniają krążenie krwi, chronią wątrobę. Nie pozostaje zatem nic innego, jak zastanowić się, co zrobić, by produkt ten na stałe wpisał się do naszego codziennego menu. Zaprezentowane przepisy na dania z miodem z pewnością pozwolą na wykorzystanie tej cennej substancji na wiele sposobów i przy różnych okazjach. Napoje, desery, ale także różnorakie mięsa i zupy nabiorą zupełnie nowego smaku, jeśli do ich przygotowania użyjemy miodu

Specyfikacje

Ogólna charakterystyka

Rok wydania 2011
Autor Iwona Czarkowska
Wydawca Dragon (Bielsko-Biała)
Format 210x135
Rodzaj Poradniki
Język polski
Ilość stron 48
Podkategoria Kulinaria
ISBN 9788362521876
Kolekcja Dobra kuchnia

Opinie

Napisz pierwszą recenzję

Kliknij w gwiazdki, aby go ocenić

Pytania i odpowiedzi Klientów

Masz pytanie o produkt?

Zadaj je poniżej, a nasza społeczność udzieli odpowiedzi.