Opinie klientów:

Sprzedawane przez: Matras Księgarnie

Zobacz powiązane produkty po:


Spis utworów:

CD1 - THE OAK RIDGE BOYS: I Asked The Lord
Dear Jesus, Abide With Me
In The Shelter Of Your Arms * Lead Me To Calvary
I Know My Savior Is There
Each Step I Take
Day Of Rejoicing
Farther Along * Hide Thou Me
I’ll Wake Up On The Other Side
No One Scared So Much
Wonderful Savior
Time Has Made A Change In Me
You’ll Never Walk Alone CD2 - B.B. KING: Precious Lord
Servant’s Prayer
Swing Low Sweet Chariot / Rock Me Lord
Jesus Gave Me Water
I’m Willing To Run All The Way
Save A Seat For Me
I Never Heard A Man
Army Of The Lord CD3 - MAHALIA JACKSON: You’ll Never Walk Alone * Amazing Grace
The Lord’s Prayer
I Can Put My Trust In Jesus
My Faith Looks To Thee
Come On Children Let’s Sing
Go Tell It On The Mountain
Somebody Bigger Than You And I
Tell It, Sing It, Shout It
There’s Not A Friend Like Jesus
I Asked The Lord
Dig A Little Deeper
Bless This House
Prayer Changes Things CD4 - LITTLE RICHARD: Milky White Way
Certainly Lord
I’ve Just Come From The Mountain
God Is Real
Tell God My Troubles
Every Time I Feel The Spirit
Know The Lord
Precious Lord
Just A Closer Walk With Thee CD5 - BLIND BOYS OF MISSISSIPPI: All You Got To Do
A Worker For The Lord
Peace Among Nations
He’s My Friend
Whisper A Prayer
Thank The Lord I’m Singing Again
I Believe He Died For Me
Walk Together Children
Do It Right Now

Akcesoria kompatybilne


Ogólna charakterystyka

Autor różni
Wydawca weton wesgram b.v.
Format 125x140
Język polski

Producent: weton wesgram b.v.

Produkty komplementarne


Napisz pierwszą recenzję

Kliknij w gwiazdki, aby go ocenić

Inni Klienci byli także zainteresowani...

Pytania i odpowiedzi Klientów

Masz pytania?

Zadaj pytanie, a nasza społeczność udzieli odpowiedzi.