Opinie klientów:

Sprzedawane przez: DVDmax

  • Darmowa dostawa

  • Darmowy zwrot

Opis

Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej. W serii "Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej" prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne - nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa. "Grzyby" to szósty tom piętnastotomowej serii. Dowiesz się z niego m.in.: jakie grzyby nie nadają się do suszenia, dlaczego smardze trzeba sparzyć przed przygotowaniem, czym faszerować grzyby, jak robi się salceson z grzybów, kiełbaski z opieniek oraz wiele innych dań, którymi zaskoczysz gości. Blisko 60 pięknie ilustrowanych przepisów to idealne źródło inspiracji kulinarnych dla całej rodziny, a także niezastąpiona pomoc przy układaniu codziennego menu.

Specyfikacje

Ogólna charakterystyka

Rok wydania 2011
Autor Hanna Szymanderska
Ilość stron 112
ISBN 978-83-7073-868-6
Rozmiar 24,5 x 22,5 cm
Gatunek Kuchnie świata i regionalne
Kategoria Kuchnie świata i regionalne

Producent: Multico

Opinie

Napisz pierwszą recenzję

Kliknij w gwiazdki, aby go ocenić

Pytania i odpowiedzi Klientów

Masz pytanie o produkt?

Zadaj je poniżej, a nasza społeczność udzieli odpowiedzi.