Opinie klientów:

Sprzedawane przez: Matras Księgarnie

Zobacz powiązane produkty po:

Opis

Jajo to jedno z najdoskonalszych tworów przyrody. Dwie sztuki pokrywają 50% dziennego zapotrzebowania organizmu na białko i witaminy (z wyjątkiem witaminy C). Według dietetyków najbardziej strawne jest jajo ugotowane na twardo lub miękko. Mleko to najpopularniejszy, obok wody, napój świata. Uzupełnia braki wapnia w organizmie, reguluje trawienie, odtruwa organizm i dodaje urody. Kto dba o zdrowie i urodę powinien wypijać minimum trzy szklanki dziennie. Mleko i przygotowane z niego potrawy mogą spożywać wszyscy, począwszy od niemowląt na seniorach kończąc.

Akcesoria kompatybilne

Specyfikacje

Ogólna charakterystyka

Rok wydania 1998
Autor Ewa Aszkiewicz
Wydawca Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne PWRiL
Format 195x125
Rodzaj Poradniki
Język polski
Ilość stron 132
Podkategoria Kulinaria
ISBN 8309016980

Produkty komplementarne

Opinie

Napisz pierwszą recenzję

Kliknij w gwiazdki, aby go ocenić

Inni Klienci byli także zainteresowani...

Pytania i odpowiedzi Klientów

Masz pytania?

Zadaj pytanie, a nasza społeczność udzieli odpowiedzi.