Opinie klientów:

Sprzedawane przez: Matras Księgarnie

Zobacz powiązane produkty po:

Opis

W książce omówiono podstawowe wiadomości o składnikach pokarmowych, ich właściwościach chemicznych, funkcjach biologicznych i wartościach odżywczych. Ponadto podano zasady prawidłowego zestawienia jadłospisów dla różnych grup ludności z uwzględnieniem norm na energię i składniki odżywcze. Książka polecana uczniom klasy I i II szkoły zasadniczej, zawód - kucharz, do nauki przedmiotu: podstawy żywienia człowieka.

Akcesoria kompatybilne

Specyfikacje

Ogólna charakterystyka

Podkategoria Klasa 1 szkoły zawodowej, Klasa 2 szkoły zawodowej
Typ Szkoła ponadgimnazjalna - szkoła zawodowa
Kategoria Nauczanie zawodowe

Producent: WSiP

Produkty komplementarne

Opinie

Napisz pierwszą recenzję

Kliknij w gwiazdki, aby go ocenić

Inni Klienci byli także zainteresowani...

Pytania i odpowiedzi Klientów

Masz pytania?

Zadaj pytanie, a nasza społeczność udzieli odpowiedzi.