Opinie klientów:

Sprzedawane przez: Matras Księgarnie

Zobacz powiązane produkty po:

Opis

Grzyby leśne, hodowlane, świeże, suszone, marynowane różne i w każdej postaci mogą być użyte do przygotowania wielu potraw. Można je przyrządzać same albo łączyć z innymi składnikami, takimi jak mięso. Trzeba tylko wiedzieć, jakie grzyby wybrać i co można z nich zrobić. Książka zawiera wskazówki, jak kupować, przechowywać i przyrządzać grzyby. Wśród kilkudziesięciu propozycji smacznych potraw z grzybów są przepisy zarówno na potrawy łatwe do wykonania, jak i te bardziej pracochłonne, których smak i aromat są jednak warte wysiłku.

Specyfikacje

Ogólna charakterystyka

Rok wydania 2005
Autor Cornelia Schinharl
Wydawca Wiedza i Życie
Format 200x165
Rodzaj Poradniki
Język polski
Ilość stron 64
Podkategoria Kulinaria
ISBN 8371843437

Producent: Wiedza i Życie

Opinie

Napisz pierwszą recenzję

Kliknij w gwiazdki, aby go ocenić

Inni Klienci byli także zainteresowani...

Pytania i odpowiedzi Klientów

Masz pytanie dotyczące tego produktu?

Zadaj je poniżej, a nasza społeczność udzieli odpowiedzi.