Opinie klientów:

Sprzedawane przez: Matras Księgarnie

Zobacz powiązane produkty po:

Opis

Agnieszka Maciąg zdradza sekrety swojej kuchni. A gotuje świetnie. Jej potrawy dorównują tym przyrządzanym przez Nigellę Lawson i Jamiego Olivera. Książka pięknie wydana, bogato ilustrowana - doskonały prezent dla każdego. Podstawy kuchni Agnieszki Maciąg to naturalność, zdrowie i ciekawość świata. Obok domowego rosołu i śledzików proponuje ona japońską zupę miso i łososia z Alaski. Zachęca do poszukiwań i kulinarnych eksperymentów. Jej przepisy nie są wydumane, a wszystkie składniki można znaleźć w polskich sklepach. Choć Agnieszka jest modelką, wcale nie zaleca drakońskich diet, ale zwyczajnie - jak kobieta - opowiada o swojej przygodzie z gotowaniem. Co więcej, udowadnia, że zgrabna sylwetka nie musi się wiązać z głodówkami. I przypomina, że uroda zaczyna się w kuchni.

Akcesoria kompatybilne

Specyfikacje

Ogólna charakterystyka

Rok wydania 2007
Autor Agnieszka Maciąg
Wydawca Otwarte
Rodzaj Poradniki
Język polski
Ilość stron 254
Podkategoria Kulinaria
ISBN 9788375150278

Producent: Otwarte

Produkty komplementarne

Opinie

Napisz pierwszą recenzję

Kliknij w gwiazdki, aby go ocenić

Inni Klienci byli także zainteresowani...

Pytania i odpowiedzi Klientów

Masz pytania?

Zadaj pytanie, a nasza społeczność udzieli odpowiedzi.