Opinie klientów:

Oferta: DVDmax

Opis

Książka z przepisami kulinarnymi uzupełniona o DVD z wybranymi odcinkami cyklu "Smaki polskie".
Program poświęcony polskiemu dziedzictwu kulinarnemu. Promujemy starą, dobrą polską kuchnię. Chcemy ocalić od zapomnienia przepisy naszych babć. Przybliżyć ciekawostki dotyczące staropolskiego jadłospisu. Przedstawiamy potrawy regionalne takie, które nie są znane w żadnym innym regionie Europy. Pokazujemy, jak je przygotować.
1. Indyk dwukolorowy
2. Pasztet staropolski z drobiu pływającego
3. Pierś z kurczaka faszerowana
4. Szyjki gęsie faszerowane
5. Indyk faszerowany
6. Kacze udo lewe
7. Kaczka w potrawce
8. Kaczka luzowana
9. Perliczka wielkopolska
10. Półgęsek w sosie grzybowym
11. Wiosenny kurczak na zielono

Opowiada: dr Grzegorz Russak
Gotuje: Marcin Wysocki

Specyfikacje

main

Rok wydania 2011
Autor OPRACOWANIE ZBIOROWE
ISBN 978-83-923188-7-3
Gatunek Dania główne
Kategoria Dania główne

Producent:TVP

Opinie

Napisz pierwszą recenzję

Kliknij w gwiazdki, aby go ocenić

Pytania i odpowiedzi Klientów

Masz pytanie dotyczące tego produktu?

Zadaj je poniżej, a nasza społeczność udzieli odpowiedzi.