Opinie klientów:

Oferta: Matras Księgarnie

Zobacz powiązane produkty po:

Opis

Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharz.
W podręczniku omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.

Specyfikacje

main

Podkategoria Klasa 1 technikum, Klasa 2 technikum, Klasa 3 technikum, Klasa 4 technikum
Typ Szkoła ponadgimnazjalna - technikum
Kategoria Nauczanie zawodowe

Producent:WSiP

Opinie

Napisz pierwszą recenzję

Kliknij w gwiazdki, aby go ocenić

Pytania i odpowiedzi Klientów

Masz pytanie dotyczące tego produktu?

Zadaj je poniżej, a nasza społeczność udzieli odpowiedzi.