Opinie klientów:

Sprzedawane przez: Matras Księgarnie

Zobacz powiązane produkty po:

Opis

Rok dopuszczenia 2011.

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów „kucharz” oraz „technik żywienia i gospodarstwa domowego” na poziomie technikum i szkoły policealnej.

Omówiono w nim techniczne podstawy wyposażenia w gastronomii (materiały konstrukcyjne, opakowania w gastronomii, podstawy rysunku technicznego, podstawy maszynoznawstwa oraz instalacje w zakładach gastronomicznych i gospodarstwach domowych), wykorzystania wyposażenia technicznego w procesie technologicznym (obróbka wstępna i termiczna, sporządzanie i ekspedycja napojów, chłodzenie i magazynowanie, transport i utrzymanie czystości) oraz projektowania i organizacji pracy w zakładach gastronomicznych i gospodarstwach domowych.

W publikacji znajdują się fragmenty normy, zamieszczone za zgodą Polskiego Komitetu Normalizacyjnego (www.pkn.pl).

Specyfikacje

Ogólna charakterystyka

Podkategoria Klasa 1 technikum, Klasa 2 technikum, Klasa 3 technikum, Klasa 4 technikum, Klasa 1 szkoły policealnej, Klasa 2 szkoły policealnej
Typ Szkoła ponadgimnazjalna - technikum, Szkoła ponadgimnazjalna - szkoła policealna
Kategoria Nauczanie zawodowe

Producent: WSiP

Opinie

Napisz pierwszą recenzję

Kliknij w gwiazdki, aby go ocenić

Pytania i odpowiedzi Klientów

Masz pytanie dotyczące tego produktu?

Zadaj je poniżej, a nasza społeczność udzieli odpowiedzi.