Opinie klientów:

Zobacz podobne produkty (kryteria):

Opis

Od Wigilii z zupą rybną "trochę naszą, trochę orientalną", po noworoczną ucztę z indykiem w kasztanach. Może "Wigilia jak u babci z Kresów", z karpiem zapiekanym z chrzanem i śliwkami, albo "Wigilijna kolacja - postna, ale wykwintna" z łososiem, pieczonym w cieście francuskim? A Bożonarodzeniowy obiad? "Klasyka z odrobiną szaleństwa" w postaci rosołu z... winem porto, czy "Obiad jak królewska uczta" z pasztetem cielęcym z gruszkami w winie. Wspaniałe przekąski na Sylwestra i regenerujące zupy na Nowy Rok. Autorka dokładnie wyjaśnia, co, jak i kiedy przygotować, bo czasem trzeba zacząć przynajmniej kilka dni wcześniej.
Inspirujące!

Specyfikacje

Ogólna charakterystyka

Rok wydania 2012
Autor Marzena Wasilewska
Wydawca Świat Książki
Format 265x213
Rodzaj Poradniki
Język polski
Ilość stron 128
Podkategoria Kulinaria
ISBN 9788327300324

Producent:Świat Książki

Produkty komplementarne

Opinie

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię

Kliknij na gwiazdki, aby ocenić produkt

Dodaj opinię

Pytania i odpowiedzi Klientów

Masz pytania?

Zadaj pytanie, a nasza społeczność udzieli odpowiedzi.