Opis

Kto ma w domu dobre wino, nie musi przepłacać w knajpach - mawiają Włosi. Ale jak samodzielnie przygotować trunek, który uświetni biesiady, doda uroku toastom i wieczorom we dwoje? Znana mistrzyni kuchni i pasjonatka nowych smaków zabiera nas w podróż tropem najlepszych win. Pierwszy etap to wybór akcesoriów i składników. Drugi, trudniejszy, to produkcja: od przygotowania moszczu, przez fermentację, klarowanie i dojrzewanie wina, aż po butelkowanie i przechowywanie. Z trzecim - degustacją - poradzimy sobie sami.

Specyfikacje

Ogólna charakterystyka

Rok wydania 2011
Autor Małgorzata Caprari
Wydawca Weltbild Media Sp. z o.o.Sp.k
Format 245x175
Rodzaj Poradniki
Język polski
Ilość stron 96
Podkategoria Kulinaria
ISBN / ISSN 9788325803629

Produkty komplementarne

Opinie


Napisz pierwszą recenzję

Kliknij na gwiazdki, aby ocenić produkt

Dodaj opinię

Pytania i odpowiedzi

Masz pytania o produkt?

My albo inni klienci udzielą odpowiedzi.

image