Opis

Podstawowe sposoby gotowania i przepisy dla początkujących

Kto by nie chciał gotować jak słynny szef kuchni! Z tą książką sukces osiągnie nawet ten, kto w kuchni stawia dopiero pierwsze kroki. W ponad 100 przepisach jasno i dokładnie opisane zostały podstawowe techniki gotowania oraz sposoby przyrządzania zup, sosów i potraw
z mięsa. Kolejne etapy pracy są zilustrowane ponad 150 zdjęciami przedstawiającymi krok
po kroku najważniejsze czynności. Książka zawiera wiele cennych informacji o składnikach oraz praktyczne porady dotyczące gotowania oraz wskazówki, jak sobie poradzić, gdy coś się nie uda. Dlatego sukces w gotowaniu odniesie też osoba, która dopiero rozpoczyna swoją przygodę z kuchnią.

Specyfikacje

Ogólna charakterystyka

Rok wydania 2006
Wydawca Mak Verlag
Format 265x195
Rodzaj Poradniki
Język polski
Ilość stron 144
Podkategoria Kulinaria
ISBN 9783939991441

Producent:Mak Verlag

Opinie

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię

Kliknij na gwiazdki, aby ocenić produkt

Dodaj opinię

Pytania i odpowiedzi Klientów

Masz pytania?

Zadaj pytanie, a nasza społeczność udzieli odpowiedzi.