Opinie klientów:

Zobacz podobne produkty (kryteria):

Opis

W obecnych czasach, naznaczonych chorobami cywilizacyjnymi i skażeniem środowiska, coraz więcej osób stara się przestrzegać zasad zdrowego trybu życia. Ważną ich częścią jest odpowiednie żywienie.
Zaczęliśmy dostrzegać zalety potraw z naturalnych składników o wysokich wartościach odżywczych. Trudno je przyrządzać tradycyjnymi sposobami, dlatego warto bliżej poznać zalety gotowania w kombiwarze, dzięki którym możemy otrzymać lżejsze i zdrowsze wersje tradycyjnych dań.

Specyfikacje

Ogólna charakterystyka

Rok wydania 2015
Autor Grzegorz Drużbański
Wydawca Dragon (Bielsko-Biała)
Format 247x172
Rodzaj Poradniki
Język polski
Ilość stron 64
Podkategoria Kulinaria
ISBN *, 9788378870760

Opinie

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię

Kliknij na gwiazdki, aby ocenić produkt

Dodaj opinię

Pytania i odpowiedzi Klientów

Masz pytania?

Zadaj pytanie, a nasza społeczność udzieli odpowiedzi.