Opis

W poradniku tym znajduje się ponad 800 przepisów tradycyjnych polskich zup, surówek, potraw egzotycznych, dań innych kuchni europejskich, wyrafinowanych sosów, owocowych ciast i innych potraw. Zamieszczono także najnowsze dane opracowane przez Instytut Żywności i Żywienia oraz czas przygotowania poszczególnych dań. Autorzy przytoczyli liczne rady i wskazówki pomocne przy sporządzaniu poszczególnych specjałów kulinarnych. Całość jest bogato ilustrowana.

Specyfikacje

Ogólna charakterystyka

Wydawca Świat Książki
Rodzaj Poradniki
Język polski
Ilość stron 495
Podkategoria Kulinaria
ISBN 8371294875

Producent:Świat Książki

Opinie

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię

Kliknij na gwiazdki, aby ocenić produkt

Dodaj opinię

Pytania i odpowiedzi Klientów

Masz pytania?

Zadaj pytanie, a nasza społeczność udzieli odpowiedzi.