Opinie klientów:

Zobacz podobne produkty (kryteria):

Opis

Kuchnia kaukaska wyróżnia się niepowtarzalną oryginalnością. Nie ma możliwości pomylenia ostro-pikantnego charczo lub gorącego piti w glinianych garnuszkach z inną zupą o zbliżonym wyglądzie i smaku; nie zapomina się również świątecznych posiłków, w trakcie których podawana jest tołma w delikatnych liściach winogron lub dymiący pilaw. Każdy znajdzie w tym rogu obfitości potrawę zgodną z własnym gustem: prawdziwi macho ? ostre mięsne jadła, wegetarianie ? oryginalne potrawy z warzyw i owoców, łakomczuchy ? rozpływające się w ustach smakołyki o bajecznych nazwach rachat-łukum, pachława i kurabje.

Specyfikacje

Ogólna charakterystyka

Rok wydania 2011
Autor praca zbiorowa
Wydawca Rea
Format 280x215
Rodzaj Poradniki
Język polski
Ilość stron 224
Podkategoria Kulinaria
ISBN 9788375443240

Producent:Rea

Produkty komplementarne

Opinie

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię

Kliknij na gwiazdki, aby ocenić produkt

Dodaj opinię

Pytania i odpowiedzi Klientów

Masz pytania?

Zadaj pytanie, a nasza społeczność udzieli odpowiedzi.