Opinie klientów:

Oferta: DVDmax

Opis

Przepisy Billa Grangera na potrawy, które możemy znaleźć w jego cenionych restauracjach.

Restaurator, autor książek, gospodarz kulinarnych programów telewizyjnych i opiekuńczy ojciec jest kucharzem samoukiem. Jego entuzjastyczne, radosne podejście do gotowania i doświadczenie życiowe zapewniły mu popularność, niegasnącą od wielu lat. W tej książce prezentuje 100 klasycznych przepisów na bułeczki śniadaniowe, owsiankę, naleśniki, rosół z makaronem, zupę z dyni, różne sałatki, spaghetti i sosy do nich, pieczone mięsa i ryby, kruche ciasto, tartę cytrynową, zapiekane banany i wiele innych. Przypomina potrawy z dawnych lat, upraszcza techniki, eliminuje kłopotliwe składniki i nadaje swoim ulubionym daniom nowoczesny kształt.

"The Times" uznał za "najlepszą jajecznicę świata"
tę przygotowaną według przepisu Billa Grangera,
a "The New York Times" nazwał go "mistrzem jajek z Sydney".

Specyfikacje

Ogólna charakterystyka

Rok wydania 2012
Autor Bill Granger
Wydawca MUZA
Format 255x195
Rodzaj Poradniki
Język polski
Ilość stron 256
Podkategoria Kulinaria
ISBN 9788377581292

Producent:Muza

Opinie

Napisz pierwszą opinię

Kliknij w gwiazdki, aby go ocenić

Inni Klienci byli także zainteresowani...

Pytania i odpowiedzi Klientów

Masz pytanie dotyczące tego produktu?

Zadaj je poniżej, a nasza społeczność udzieli odpowiedzi.