Opinie klientów:

Oferta: Matras Księgarnie

Zobacz podobne produkty (kryteria):

Opis

W książce omówiono podstawowe wiadomości o składnikach pokarmowych, ich właściwościach chemicznych, funkcjach biologicznych i wartościach odżywczych. Ponadto podano zasady prawidłowego zestawienia jadłospisów dla różnych grup ludności z uwzględnieniem norm na energię i składniki odżywcze. Książka polecana uczniom klasy I i II szkoły zasadniczej, zawód - kucharz, do nauki przedmiotu: podstawy żywienia człowieka.

Specyfikacje

Ogólna charakterystyka

Podkategoria Klasa 1 szkoły zawodowej, Klasa 2 szkoły zawodowej
Typ Szkoła ponadgimnazjalna - szkoła zawodowa
Kategoria Nauczanie zawodowe

Producent:WSiP

Opinie

Napisz pierwszą opinię

Kliknij w gwiazdki, aby go ocenić

Pytania i odpowiedzi Klientów

Masz pytanie dotyczące tego produktu?

Zadaj je poniżej, a nasza społeczność udzieli odpowiedzi.