Opinie klientów:

Zobacz podobne produkty (kryteria):

Opis

Własnoręczne robienie przetworów ostatnio znów stało się popularne.
Przekonaliśmy się, że domowe konfitury czy powidła są zdrowsze
i smaczniejsze od tych ze sklepu.
W tej książce zebraliśmy przepisy na różne przetwory konserwowane
cukrem - konfitury, powidła, dżemy, marmolady, galaretki, musy
i przeciery. Podajemy receptury m.in. na klasyczną konfiturę wiśniową,
proste powidła morelowe oraz intrygujący dżem marchewkowy.
Wiele ciekawych pomysłów znajdą tutaj zarówno osoby dopiero
zaczynające robić przetwory, jak i ci wszyscy, którzy od lat zapełniają
swoje spiżarnie smakołykami zamkniętymi w słoikach.

Specyfikacje

Ogólna charakterystyka

Rok wydania 2013
Autor praca zbiorowa
Wydawca Buchmann
Format 275x210
Rodzaj Poradniki
Język polski
Ilość stron 128
Podkategoria Kulinaria
ISBN 9788328000018

Producent:Buchmann

Opinie

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię

Kliknij na gwiazdki, aby ocenić produkt

Dodaj opinię

Pytania i odpowiedzi Klientów

Masz pytania?

Zadaj pytanie, a nasza społeczność udzieli odpowiedzi.