Opinie klientów:

Oferta: Matras Księgarnie

Zobacz podobne produkty (kryteria):

Opis

Numer ewidencyjny w wykazie MEN: 20/2004

Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie „kucharz małej gastronomii”. Treści obejmują następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne i wentylacyjne, materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport wewnętrzny w zakładzie.

Książka stanowi niezbędną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych.

Specyfikacje

Ogólna charakterystyka

Podkategoria Klasa 1 szkoły zawodowej, Klasa 2 szkoły zawodowej, Klasa 3 szkoły zawodowej
Typ Szkoła ponadgimnazjalna - szkoła zawodowa
Kategoria Nauczanie zawodowe

Producent:WSiP

Opinie

Napisz pierwszą opinię

Kliknij w gwiazdki, aby go ocenić

Pytania i odpowiedzi Klientów

Masz pytanie dotyczące tego produktu?

Zadaj je poniżej, a nasza społeczność udzieli odpowiedzi.